BestYacht

Csapatépítés

A balatoni környezet látványa a  vízen töltött idő el tud oszlatni minden feszültséget és mindenki felszabadult, jókedvű lesz. Legyen szó egy teljesen új csapatról vagy már régebb óta összeszokott társaságról, egy vitorláson történő csapatépítés mindig a legtöbbet tudja kihozni.

A csapatépítés elején a vitorlázás legfontosabb alapjaival lehet megismerkedni. Majd csapatokat alkotva, versenyszerűen külön hajókon tudják a gyakorlatban is kipróbálni azt, amit tanultak. Ügyességi feladatokban kell helyt állni és versenyezni egymással. Nagy szerepet kap a problémamegoldó vagy az együttműködő képességeknek az erősítése és tesztelése. A kiadott verseny feladatok mindegyike a vitorlázással kapcsolatos.

Hogy pontosan meddig tart a vitorlázás a Balatonon, azt egyénileg meg lehet beszélni. Egy ilyen csapatépítő tréning minden bizonnyal a legjobb hangulatban fog eltelni. Így meghozza a várt eredményt, hogy minél közelebbről megismerjék egymást a munkatársak. Kiváló tavaszi, nyári program lehet minden munkahely számára. Ahol már régóta terveznek valamilyen közös kirándulást, de nem tudják, hogy annak aktív vagy passzív formáját válasszák-e. A közös élményszerzésnek a vitorlázás a Balatonon az aktív módja lesz. Amely után teljesen más hangulat fog kialakulni a munkahelyen.  Ezt a napot SUP és Szörf  oktatással ,egy finom kikötő ebéddel, vacsorával vagy borkostólóval még színesebbé lehet tenni.

Érdeklődjön a csapatépítő vitorlázás részleteiről!

Árak:

  • egy  napos  9:30- 18 óráig, max 11 fő :
    hétköznap 190.000 Ft / alkalom
    hétvége 240.000 Ft / alkalom

Online foglalás